top of page

Työ etenee

Päivitetty: 20. toukok. 2023

Maalaaminen on viime aikoina ollut mieluisaa ja työskentely on edennyt jouhevasti. Tässä vaiheessa olen käyttänyt ainoastaan öljyvärimaaleja.


Olen saanut sommiteltua maalauksen eri elementit pääpiirteittäin ja tästä on helppo jatkaa. En halua suunnitella ennakkoon liikaa, kuten jo aiemmin totesin, toimin taiteellisen työskentelyn äärellä hyvin intuitiivisesti. Annan asioiden edetä omalla painollaan. Jatkan ympäristön havainnointia ja videopäiväkirjan päivittämistä.


Tässä kohtaa työskentelyä en ole tehnyt vielä lopullista päätöstä miten teoksen sijoitan Arktikumin Galleria Valon näyttelytilaan. Viime tapaamisella meillä oli puhetta, että voisin kohdistaa videoita maalauksen päälle videoheittimellä, idea oli mielestäni loistava ja olisin innokas kokeilemaan käytännössä miten tämä toimisi. Koska maalaus on kooltaan suuri, 110 x 160 cm, luulen, että paras paikka näyttelytilassa olisi joko päätyseinä Katve gallerioiden oikealla puolella, tai gallerian valtava kaareva seinä. Lopullinen paikka selvinnee työskentelyn edetessä.


28 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page